Vihreä Helmi Jaloleväjauhe

33,90


Vihreä Helmi on 100-prosenttinen Chlorella pyrenoidosa -valmiste. Vihreä Helmi -tuotteet eivät sisällä mitään lisä-, täyte- tai tabletointiaineita, joten ne ovat turvallista syötävää kaikenikäisille. Vihreä Helmi -tuotteisiin käytetty Chlorella pyrenoidosa on kasvatettu makeassa porakaivovedessä.

Chlorella on yksisoluisten levien yleisnimi. Kuivatussa klorellassa on kasvukaudesta ja sääolosuhteista riippuen noin 55 % proteiinia, 15 % rasvaa, 20 % hiilihydraatteja ja 10 % kuitua sekä erilaisia mineraaleja ja vitamiineja.

Chlorella pyrenoidosa on vanhin sellaisenaan säilynyt solu, jossa on täydellinen tuma. Vaikka klorella on paljain silmin näkymätön solu, se on ominaisuuksiltaan kuin kokonainen kasvi. Se sisältää merkillisen C.G.F.-tekijän, joka kontrolloi solun toimintoja. Juuri C.G.F. on herättänyt erittäin suurta mielenkiintoa lukuisien DNA-tutkijoiden piirissä sen sisältämän informaation vuoksi

Käyttö:

Vihreä Helmi on ruokaa miljoonille soluillemme.

Vihreää Helmeä voidaan suositella monipuolisena ravintolisänä esim. toipilaille, tukihoitona potilaille, energialisänä kestävyysurheilijoille ja muille henkilöille, jotka haluavat huolehtia vitamiinien ja hivenaineiden saannistaan luonnollisella tavalla sekä vahvistaa immuunivastettaan.

Ainesosat: Chlorella Sorokiniana-jauhe 100%

Suositeltava vuorokausiannos: 1/2-1 tl päivässä aterioiden yhteydessä.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Bio-Sinkki
7,90
L-glutamiini
14,90

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kasvivalmisteet, Etusivu, Ravintolisät