Pycnogenol geeli

12,90

Pycnogenol rannikkomännyn kuoriuutegeeli on ihoa elvyttävä, kiinteyttävä ja suojaava hoitogeeli. Geeli uudistaa ihon kollageenia ja elastiinia, palauttaa ihon kiinteyttä, lisää kosteutta ja kimmoisuutta.  Tuote sisältää antioksidantteja, E-vitamiinia, pantotenolia, aloe veraa ja hyaluronihappoa. Tuote on hajusteeton, väriaineeton, eikä sisällä parabeeneja. Säilyy avattuna 12 kk.

 

Käyttöohje:

Sivele geeliä puhtaalle iholle aamuin illoin tai tarvittaessa. Ei rasvoita ihoa. Tarvittaessa lisää kosteusvoidetta.

Ainesosat:

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Triethanolamine, Ammonium Acryloyldimethylaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol, Gluconolactone, Carbomer, Sorbitan Caprylate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Pinus Pinaster Bark Extract, Benzoic Acid, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate.

Fysiologiset vaikutukset

  • Tehoaineina rannikkomännyn kuoriuute Pycnogenol®, E-vitamiini, pantotenoli ja aloe vera. Rannikkomännyn kuoriuute (Pycnogenol®) tasoittaa ihon juonteita ja kiinteyttää ihoa, E-vitamiini ravitsee ihoa ja aloe vera on tehokas ihon kosteuttaja.

  • Pycnogenol®-geeli suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta ja palauttaa ihon kimmoisuuden ja joustavuuden.

  • Pycnogenol®-geeli ja sen vaikuttavat luonnon tehoaineet ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Geeli palauttaa ihon joustavuuden sekä luonnollisen kosteustasapainon.

  • Geeli sopii hyvin käytettäväksi kesähelteiden ja aurinkomatkojen jälkeen. Pycnogenol®-geelin tehoaineet ravitsevat ja hoitavat auringon rasittamaa ihoa, ja estävät näin ihon kunnon rapistumista.

  • Pycnogenol®-geeli soveltuu säännölliseen käyttöön sekä kuuriluontoisesti ihon kunnon kohentamiseksi.

  • Sopii kaikille ihotyypeille, myös lapsille.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ravintolisät, Antioksidantit, Kasvivalmisteet