Parantavat Rasvat -pokkari, Taija Somppi, Jani Somppi (loppuunmyyty)

9,90

Diabetes, verenpaine, kolesteroli, ylipaino, astma... Apua! Miksi kevytlevitteet, ruokaympyrät ja lääkkeet eivät auta?

Mikä tukkii verisuonemme? Onko voi myrkkyä elimistöllemme? Onko mahdollista, että ihmiset sairastuvat kolesterolilääkkeistä? Onko koko kolesterolihysteria pelkkä kupla?

Tämän kirjan luettuasi tiedät, mistä rasvasodassa on kysymys ja miten elintarvike- ja lääketeollisuus ovat ohjanneet lääketieteellistä tutkimusta ja vaikuttaneet ravinto- ja hoitosuosituksiin.

Taija ja Jani Somppi kertovat kevyttuotteiden haitoista, ravinneköyhästä ruoasta ja hyvistä ja huonoista ravintorasvoista. Monivuotinen työ potilaiden parissa on osoittanut, että vähähiilihydraattinen ruokavalio parantavine rasvoineen tuo helpotusta useisiin kansansairauksiimme. Kirjassa kerrotaan tämän ruokavalion perusteista ja annetaan ohjeita, joiden avulla voi elää entistä terveempänä ja saavuttaa kokonaisvaltaisen hyvän olon.

Jos vielä mietit ketä uskoa, kuuntele kehoasi. Se ei valehtele.

 

Huom! Voit tilata kirjan halutessasi myös signeerattuna. Kirjoita signeeraustoiveesi "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" -kenttään "Tarkista & tilaa -välilehdellä. Signeeraus saattaa pidentää hieman toimitusaikaa.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Bio-Magnesium™
19,90
Bio-Sinkki
7,90

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kirjat, Etusivu