Parantava Ruoka -pokkari, Taija Somppi & Jani Somppi

8,90
Parantava ruoka sisältää tämän hetken tärkeimmät tiedot ravitsemuksesta, vitamiineista ja rasvahapoista.

On selvää, että sokeri ja vitamiinitasoiltaan alhainen tärkkelyspainotteinen ruokavalio altistavat kansansairauksille. Tiellä parempaan tarvitaan ammattilaisten tukea. Taija ja Jani Sompin tavoitteena on hyvinvoiva, toipunut, terveytensä takaisin saanut ihminen.

Odotettu kirja laajentaa kestosuosikiksi nousseen Parantavat rasvat -kirjan (2011) näkökulmaa käsittelemällä syvällisesti ravitsemuksen vaikutuksia terveyteemme. Yleistajuista tärkeää tietoa täydentävät lukuisat potilasesimerkit.
 
”Olemme olleet kokemassa satojen potilaiden toipumista, jolloin aiempia lääkityksiä on voitu lopettaa tai vähentää ja sairauksien oireet ovat vähentyneet tai poistuneet kokonaan. Toivomme kirjan antavan kipinän lähteä etsimään keholle parempaa tilaa ja vointia, sairaudesta kärsivälle uskoa toipumiselle.”
 

Huom! Voit tilata kirjan halutessasi myös signeerattuna. Kirjoita signeeraustoiveesi "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" -kenttään "Tarkista & tilaa -välilehdellä. Signeeraus saattaa pidentää hieman toimitusaikaa.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Bio-Sinkki
9,90

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kirjat, Etusivu