Maitohappokäynyt heratiiviste
Molkosanissa on runsaasti L+-maitohappoa. Verrattuna muihin, terveellisyytensä vuoksi arvostettuihin maitohappoisiin elintarvikkeisiin Molkosanin L+-pitoisuus on omaa luokkaansa. Esimerkiksi luonnonjogurttiin verrattuna se on kaksinkertainen, rahkaan lähes 2,4-kertainen ja hapankaaliin peräti 3,5-kertainen!
Valmistus alppimaidosta
Molkosan valmistetaan tuoreesta, Alpeilla laiduntavien onnellisten lehmien luomumaidosta. Luonnonvaraisten niittyjen rikas kasvillisuus antaa oman arvokkaan lisänsä alppimaitoon.
Valmistuksessa luomumaidosta poistetaan suodattamalla proteiini, hiilihydraatit ja rasva. Puhdas hera pastöroidaan niin hellavaraisesti kuin mahdollista, jotta seuraavassa käymisprosessi vaiheessa, on mukana vain tarkoitukseen kehitetty, oma maitohappobakteeri (Lactobacillus casei). Tuloksena on kirkas, runsaasti L+-maitohappoa sisältävä Molkosan.
Laktoositon, valmis juoma on kaloriton.
Annostus: Sekoita 1tl - 1 rkl lasilliseen vettä ja saat raikkaan ruoka- ja janojuoman.
Ainesosat: maitohappokäynyt heratiiviste (maidosta), kaliumsitraatti. Pastöroitu.
Avattu pullo säilyy jääkaapissa 2 kuukautta.
Pakkauskoko: 200 ml