Maarianohdake Complex 9725mg

21,65 €
19,49

Kasviuutekapseli, joka sisältää maarianohdaketta, boldopuuta, artisokkaa, siankärsämöä ja kurkumaa maksan ja ruoansulatuksen tueksi.

 

Nykytutkimusten mukaan maarianohdake edistää maksan terveyttä. Se edistää maksan solujen uusiutumista, maksan tervettä detoksikaatiota, sekä yleisesti maksan ja sapen toimintaa. Antioksidanttisesti vaikuttava maarianohdake auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa, vaikuttaa suotuisasti sydänterveyteen ja suojaa soluja oksidatiiviseltä stressiltä.

Boldopuu tukee myös maksan terveyttä ja on eduksi ruoansulatukselle. Latva-artisokka-uute tukee painonhallintaa, edistää ruoansulamista ja maksan terveyttä sekä tukee veren hyvien rasva-arvojen tasapainoa. Siankärsämö-uute tukee rasva-aineenvaihduntaa ja ruoansultausta sekä virtsateitä. Kurkuma-uute tukee immuniteettia, ja edistää ruoansulatuksen ja ihon hyvinvointia.

 

Annostus: 1 kapseli päivittäin nesteen kanssa, tai terapeutin tai lääkärin ohjeiden mukaan.

 

Ainesosat: Maarianohdakeuute (Silybum marianum extr. sicc), boldopuun lehtiuute (Peumus boldus extr. sicc.), kruunuartisokkauute ( Cynara scolymus extr. sicc.), siankärsämöuute (Achillea millefolium extr. sicc.), kurkumamanjuurakkouute (Curcuma longa extr. sicc). Täyteaineinahydroksipropyylimetyyliselluloosa ja mikrokiteinen selluloosa, paakkuuntumisenrstoaineina rashahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi, kasviselluloosa (kapseli).

 

Vaikuttava aine 1 kaps EQUIV  Aktiiviset ainesosat
Maarianohdake 300mg 9000mg silimariini 240mg
Boldonlehti 50mg 200mg boldiini 0,025mg
Kruunuartisokka 25mg 125mg kynariini 0,625mg
Sainkärsämö 10mg 100mg flavonit 0,3mg
Kurkuma 6mg 300mg kurkumiini 5,7mg

EQUIV: Vastaavuus tuoreeseen kasviin.

Valmistettu EU:ssa.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Ternicol
41,31
Vitatabs Kalium
7,65

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, Kasvivalmisteet, Antioksidantit