EnergyWay

25,90

UUSI PARANNELTU KOOSTUMUS JA PAKKAUSKOKO

Ruusujuuri auttaa pitämään yllä normaalia älyllistä/henkistä toimintaa stressaavien tilanteiden aikana.

Kahden ainutlaatuisen luonnonaineen yhdistelmä. EnergyWayn sisältämä Emi-siitepölyuute sisältää SOD-entsyymiä (superoksididismutaasi).

 

Käyttötarkoitus

Ravintolisä/kosttillskott

Ruusujuuriuutteen ja emi-siitepölyuutteen yhdistelmä.

 

Pakkauskoko

60 kapselia/kapslar 30 g
 

 

Lisätietoa

Siitepölyuute valmistetaan tuoreesta emi- ja siitepölyseoksesta kontrolloiduissa olosuhteissa. Valmistuksen aikana tapahtuvista biokemiallisissa reaktioissa syntyy ravintoaineita.

 

Tietoa siitepölyallergikoille

Emi-siitepölyuute on allergiatestattu RAST-menetelmällä eikä sen testien mukaan pitäisi aiheuttaa reaktioita siitepölyallergikoille. Allergiaa aiheuttavat ainesosat on poistettu.

 

Suositeltava vuorokausiannos

Kovan rasituksen tai väsymyksen aikana* 1-2 kapselia päivässä. Tehokuureina 1-3 kk ajan. * Ruusujuuri auttaa ylläpitämään normaalia fyysistä ja psyykkistä suorituskykyä stressaavissa tilanteissa.

 

Suositeltava vuorokausiannos 1-2 kapselia sisältää

200-400 mg emi-siitepölyuute [SOD-entsyymiaktiivisuus 9,5 U/mg (1900 U-3800 U)], 200-400 mg ruusujuuriuute (salidrosideja 3 %).

 

Ainesosat

Ruusujuuriuute (salidrosideja 3 %  HPLC), emi-siitepölykuivauute [siitepöly: ruis, maissi, mänty] (SOD-entsyymiaktiivisuus 9,5 U/mg), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja rasvahappojen magnesiumsuolat).

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC . Suojattava auringonvalolta ja kuumuudelta.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Bio-Sinkki
7,90

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, Ravintolisät, Kasvivalmisteet