DNALIFE 2 geenitesti

249,00


Oman geneettisen koodin tuntemuksen mahdollistavat DNA testit voivat auttaa parempien valintojen tekemisessä ja tehokkaampien keinojen löytämisessä terveydentilan optimoimiseksi ja tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

Valitse yksi (1) geenitesti seuraavista vaihtoehdoista:

dnaactive, dnadiet, dnamind, dnaoestrogen, dnapain, dnaskin, dnasmile plus, dnasport tai dnagrowbaby

 

HUOM!! Tilausta tehdessäsi muista kirjoittaa TILAUSTA JA TOIMISTUSTA koskevaan huomautuslaatikkoon, minkä geenitestit haluat tilata.

 

Lisätietoja geenitesteistä:

dnaactive auttaa suunnittelemaan yksilöllisen harjoitteluohjelman ja ruokavalion painonhallinnan ja suorituskyvyn kannalta. Testin avulla selviävät mm. henkilön luontainen vahvuus joko voima- tai kestävyyslajeihin, pehmytkudosvaurioiden riski, optimaalinen palautuminen ja ravitsemus, jotka kaikki tukevat urheilijan ja liikkujan tavoitteita.

dnadiet analysoi painonhallintaan liittyviä geenejä ja antaa tietoa yksilöllisistä ruokavalio- ja elämäntapamuutosten vaikutuksista, hiilihydraattien ja tyydyttyneiden rasvojen vaikutuksesta, tyydyttämättömien ja monityydyttämättömien rasvahappojen saannista, liikunnan yksilöllisestä tehosta ja syömistottumusten ja vuorokausirytmien vaikutuksesta.

dnamind avaa näkymän biologisten tekijöiden toimintaan, jolla on vaikutusta seuraaviin: neurodegeneratiiviset häiriöt, kuten kognitiivisen toiminnan heikkeneminen ja myöhäisiän Alzheimerin tauti, riippuvuudet, mielialan säätely; kuten stressivaste, ahdistuneisuus ja masennus.

dnaoestrogen antaa tietoa sopivasta yksilöllisestä ruokavaliosta, hormoni- ja ravintolisäsuosituksista estrogeeniaineenvaihdunnan parantamiseksi. Estrogeeniaineenvaihdunnan epätasapaino on liitetty seuraaviin: korkeampi rinta-, munasarja-, eturauhas- ja paksusuolensyöpäriski, endometrioosi ja PMS-oireet.

dnapain testin tarkoitus on tehostaa kroonisen kivun onnistunutta ja pitkäjänteistä hoitoa. Testissä analysoidaan geenejä, jotka osallistuvat biologisiin reitteihin, joiden tiedetään vaikuttavan kroonisen kivun riskiin. Raportissa tunnistetaan keskeiset alueet, jotka vaikuttavat krooniseen kipuun ja erityisesti, miten taustalla oleviin syihin voidaan vaikuttaa yksilöllisen ruokavalion, ravitsemuksen, liikunnan ja elämäntapamuutosten avulla.

dnaskin analysoi geenejä, joiden on havaittu vaikuttavan merkittävästi seuraaviin alueisiin: kiinteys ja joustavuus, aurinkoherkkyys ja pigmentaatio, auringon aiheuttamat vauriot ja niiden korjaaminen, vaurioilta suojautuminen, antioksidanttistatus, detoksifikaatio ja inflammaatio.

dnasmile plus antaa tietoa suun terveydentilasta ja alttiudesta iensairauksiin ja kariekseen. Tämä testi antaa tietoa geenivarianteista, jotka vaikuttavat keskeisiin biologisiin alueisiin, kuten synnynnäinen immuniteetti, inflammaatio ja hankittu immuniteetti, makeanhimo, detoksifikaatio ja rasva-aineenvaihdunta.

dnasport analysoi geenejä, joiden on havaittu vaikuttavan merkittävästi seuraaviin alueisiin: pehmytkudosvammariski, toipuminen, voimantuottopotentiaali, kestävyyspotentiaali, kofeiiniaineenvaihdunta, suolaherkkyys ja huippusuorituksen ajoitus.

dnagrowbaby antaa tietoa keskeisistä äitiyteen ja sikiön terveyteen liittyvistä biologisista alueista. Testi ohjeistaa, miten tuleva äiti voi optimoida omaa ja vauvan terveyttä geeneihin perustuvalla yksilöllisellä ruokavalio- ja ravintolisäohjelmalla sekä elämäntapamuutoksilla aina raskauden suunnitteluvaiheesta synnytykseen ja siitä eteenpäin.

 

Dnalife -testit sisältävät testipaketin, jossa suomenkieliset ohjeet näytteiden ottamiseen ja niiden lähettämiseen dnalife-laboratorioon. DNA-näyte käsitellään laboratoriossa ja raportti siitä lähetetään Amplia klinikalle noin kahden viikon kuluessa. Suosittelemme varaamaan 60 min vastaanottoajan tulosten raportointia varten Amplia klinikan ajanvarauksesta.

 

Ajanvaraus Amplia klinikka: 010 - 5811 999

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, Laboratoriotestit, UUTTA