Bauerfeind OmoTrain® aktiivituki

159,00


OmoTrain®

Olkanivelen varhaiseen toiminnalliseen hoitoon tarkoitetu aktiivituki.

Huom. Bauerfeind-tuotteiden toimitusaika on n. 1-2 viikkoa varastosaldoista riippuen

Vammojen, leikkausten tai artroosin aiheuttamissa olkapään kivuissa OmoTrain tukee olkaniveltä ja ohjaa sen turvallista liikettä erityisen nauhakiinnityksen avulla. Lihaksia aktivoivan tuen ansiosta pehmytkudoksiin kohdistuu miellyttävää vuoroittaista painehierontaa, mikä lievittää kipuja. Tarpeen vaatiessa voidaan lisäksi käyttää irrotettavaa hierontapehmustetta (kolmionmuotoinen pelotti), joka kohdistuu tyypillisiin kipupisteisiin.

  • keskittää olkanivelen
  • lievittää kipua
  • voidaan käyttää sekä oikeassa että vasemmassa olkapäässä 

Tuotetiedot

Suoja olkapäälle

Olkapään konservatiivisessa hoidossa parantumiseen vaikuttaa ratkaisevasti vammautuneen nivelen tukeva asento sekä annosteltu mobilisointi. Tämän lisäksi se lieventää kipua, mikä edistää liikkuvuutta. Kompressioneuloksen ja erikoisen nauhakiinnityksen tiukkuuden ansiosta OmoTrain -tuki pitää olkanivelen keskellä ja suojaa sitä kivuliailta ympyräliikkeiltä. Liikkeissä kuten esim. käden sivulle nostamisessa se puolestaan on tukena, jotta lihakset vahvistuvat. Tuen kipua lievittävä vaikutus ilmenee täydellisesti liikkeen aikana. Kompressioneulos saa aikaan miellyttävän vuoroittaisen painehieronnan, joka aktivoi aineenvaihduntaa ja nopeuttaa turvotusten laskeutumista. Kolmionmuotoinen pelotti lisää tätä hierovaa vaikutusta, koska sen nypyt ja nivelvälin ylitse ulottuva osa kohdistuvat täsmällisesti tyypillisiin kipupisteisiin. Jos hoito edellyttää, pelotti voidaan kiinnittää tarralla ja asettaa paikalleen yksilöllisen tarpeen mukaan.

Liikkeen tuenta

Hyvän joustavuutensa ansiosta tuki on helppo pukea ja riisua, ja se kiinnitetään ylävartaloon pehmeän nauhan avulla. Rintakehän alue jää vapaaksi, joten tukea on erittäin miellyttävä käyttää. OmoTrain-tukea voidaan käyttää sekä oikeassa että vasemmassa olkapäässä (universaali). Hengittävä, anatomisesti muotoiltu kompressioneulos myötäilee olkapäätä optimaalisesti eikä häiritse liikkumista. Tämä tukee parantumisprosessia, lieventää kipuja ja parantaa liikkuvuutta.

Käyttöaiheet

  • Nivelrikko
  • Vamman jälkeiset ärsytystilat
  • Leikkauksen jälkeiset ärsytystilat

Kokotaulukko:

Koko

0

1

2

3

4

5

6

Ympärys cm 

20-22

22-24

24-26

26-29

29-32

32-36

36-40

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tuet ja hoitosukat, Etusivu